Kontaktirajte nas

Svi proizvođači

Abicor Binzel GmbH

Tvrtka osnovana 1945., Alexander Binzel Schweisstechnik GmbH & Co. KG rano se specijalizirao za razvoj i proizvodnju plamenika za zavarivanje i rezanje zaštićenih inertnim plinom za MIG/MAG, TIG i plazma procese.

Dinse GmbH

Tvrtku je 1954. godine osnovao Wilhelm Dinse, koji je postavio temelje našeg uspjeha s razvojem i proizvodnjom kabelskih konektora. Danas Dinse nudi kompletan asortiman proizvoda, koji obuhvaća sustave za ručno zavarivanje te za robotske i automatizirane sustave za zavarivanje.

TIGZONE

TIGZONE je sinonim za kvalitetu opreme za TIG zavarivanje. TIG plamenici iz EWS-a omogućuju zavarivačima da precizno i ​​lako obrađuju različite metale. Bilo da radite s čeličnim legurama, nehrđajućim čelikom, titanom, magnezijem, bakrom ili lakim metalima kao što je aluminij.

DWT GmbH

DWT GmbH je tvrtka specijalizirana za strojeve za skošavanje cijevi s ID montažom, OD montažu za skošavanje cijevi, strojeve za hladno rezanje cijevi i pribor za zavarene cijevi u operacijama zavarivanja cijevi.

Jankus GmbH

Jankus GmbH je tvtka za proizvodnju proizvoda za tehniku ​​zavarivanja. Fokus je na područjima oblikovanja, centriranja (cijevi), mjerne tehnike, TIG tehnologije zavarivanja, TIG plamenika i pribora.

DeWalt

DeWalt je prizvođač alata i pribora. Alati i pribor napravljeni su za život na gradilištu, gdje se i testiraju. Svaka inovacija vođena je željom za povećanjem performansi, jednostavnosti korištenja ili produktivnosti

Makita

Korporacija Makita osnovana je 1915. godine kao tvrtka za prodaju i popravak električnih motora. Danas, kao globalna robna marka u preko 40 zemalja, Makita je lider u inovacijama, proizvodeći proizvode najbolje u klasi u 10 tvornica koje rade u 8 zemalja.

Metabo

Metabo je renomirana tvrtka specijalizirana za proizvodnju visokokvalitetnih električnih alata i pribora. Nudi širok raspon alata i pribora, uključujući bušilice, brusilice, pile, ubodne pile, kutne brusilice i mnoge druge.

Bosch

Grupa Bosch vodeći je svjetski dobavljač tehnologije i usluga. Poslovanje je podijeljeno u četiri poslovna sektora rješenja za mobilnost, industrijska tehnologija, roba široke potrošnje te energetika i tehnologija zgrada.

Sixton

Sixton Peak ima više od 40 godina strasti i iskustva u industriji obuće. Vještine istraživanja, dizajna i inovacije uvijek su na čelu njegovih aktivnosti kako bi se zajamčio proizvodni asortiman vrhunske kvalitete.

Čepo d.o.o

Proizvodnja zaštitne odjeće u tvrtki Čepo d.o.o. obuhvaća zaštitu cijelog tijela za sve sektore djelatnosti. Za zavarivanje, oprema za soboslikare, vodoinstalatere i sl.

Engel

ENGEL Workwear nudi širok izbor funkcionalne radne odjeće koja izvrsno pristaje za obrtnike u industriji. Danska radna odjeća od 1927.

Bernardo GmbH

Bernardo GmbH nudi asortiman strojeva za drvo, metal i lim i pribora za alatne strojeve po najboljoj mogućoj cijeni - udovoljavajući individualnim potrebama svakog kupca.

Knuth GmbH

KNUTH je vodeći međunarodni dobavljač alatnih strojeva u proizvodnoj industriji, s globalnom prisutnošću u više od 30 zemalja.

Akyapak

AKYAPAK izvozi strojeve za savijanje metala, bušenjem, rezanjem i rješenjima za zavarivanje i jedno je od najdužih poduzeća u Bursi, a za sobom je ostavila svoju 56. obljetnicu.

REHM GmbH

REHM je proizvođač opreme za zavarivanje i tehnologije zavarivanja TIG opreme za zavarivanje, MIG/MAG opreme za zavarivanje, opreme za ručno zavarivanje i opreme za rezanje plazmom.

Hugong

Hugong je najveći proizvođač opreme za zavarivanje i rezanje u Kini, osnovan prije više od 60 godina, Hugong koristi bogato iskustvo i vrhunsku sposobnost proizvodnje. Javno uvršten na Šangajsku burzu, Hugong trenutno drži najveći tržišni udio u svom području.

REMS

Rems je jedan od vodećih proizvođača alata i strojeva za obradu cijevi. Rems asortiman čine proizvodi kao što su PPR aparati/pegle, nareznice, pile, škare, kliješta, rezači, Rems Picus, Rems Mini-press, Rems Power-press, ulja, sprejevi. Čepo d.o.o. je ovlašteni uvoznik i zastupnik Rems alata za Republiku Hrvatsku.

Rothenberger

Rothenberger je svjetski lider u proizvodnji inovativnih, tehnološki zahtjevnih alata za obradu cijevi cijevi. Rothenberger nudi cjelovita rješenja za ugradnju cijevi i povezane usluge te usluge održavanja.

Excat

Exactovi inovativni proizvodi podigli su razinu kvalitete obrade cijevi na novu razinu, sustavi su pogodni za sve veličine cijevi i materijale. Rezanje cijevi Exact alatima je primjetno brže u usporedbi sa tradicionalnim metodama, a površina rezanja je precizna i uniformirana tj. spremna za spajanje odmah po završetku rezanja.

REMKO

REMKO je operativno poduzeće za grijanje i klimatizaciju. Naš asortiman proizvoda visokih performansi uključuje sustave grijanja na vrući zrak, odvlaživače zraka, sustave klimatizacije i klima-uređaje u prostoriji, kao i dizalice topline. Od 1976. godine, kao srednja tvrtka, dosljedno rastemo sa zahtjevima naših kupaca.